Varselmelding

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)

Været er litt humørsykt for tiden.

Det nærmer seg påske, og værguden oppfører seg som en premestruell gudinne.

Snø - sol - snø - sol - og snø igjen.

Har samlet noen bylivmotiv fra de siste dager i Tromsø.

Storgata i Tromsø en helt vanlig formiddag sist uke. Mot sør lavet det ned. På det neste bildet har jeg snudd meg 180 grader...
...og der var det opphold, strålende sol og - overskyet.
Vintersykling har blitt et helt vanlig syn i Tromsø. Om været leverer snøbyger eller regn - noen lar seg friste uansett - som her i Grønnegata.
Denne tohjulingen utenfor Bønna på Strandtorget har sikkert stått i flere minutter og ventet på sin eier. En halv time til og sykkelen ville vært borte. Ikke stjålet - nedsnødd.
Et par dager før første hjemmekamp på Alfheim så det sånn ut. Per Høgmo ønsker seg fotballsesong hele vinteren. Hvor var han når han bodde her? Var han bortreist på vinteren. eller mener han at vi skal kutte ut fotball nord for Trondheim?
Full kontroll på kampdag den 16. mars. Banen gjøres grønn og fin, og klokka 19:00 sparket de kampen i gang.
De ansatte i resepsjonen på The Edge minnet gjestene på at det var kampdag. Gutan fikk unnagjort lagbildet før avspark, og Magnus Andersen burde kanskje avgjort kampen med å blåse ballen i mål. Det endte 0-0 denne fredagskvelden mellom bygene.
Høna eller egget. Da var det på han igjen...
Domkirka i Tromsø er like fin enten det er sommer eller vinter. Her er det mye vinter.
Tipp - tapp - tipp - tapp. Istappene "På Kaia" vet ikke helt om de skal vokse eller dryppe mellom varme og kalde grader.
På kaikanten i Tromsø finner man alltid ro i sjelen. I alle fall finner jeg det. Selv om utsikten er noe begrenset i snøværet.
Turister nyter vinteren med store sko og blanke briller. Tipper de ville betalt for å komme hjem til deg og måke innkjørselen, så festlig som de synes det er med snø...
Er man nærme nordpolen så kler man seg. Ikke mye ankelsokker her i gården.
Ikke alle har fått med seg at vi skriver midten av mars i Tromsø. Et helt vanlig syn blandt ungdommen er joggesko og ankelsokker - eller ingen sokker. Ankelsokker er ikke noe for meg. Ekte mannfolk bruker Ullvang!
Fotgjengerovergang designet for joggesko og ankelsokker.
Våre helter i Bydrift holder gatene åpen og fyller på i sundet. De gjør en fabelaktig jobb!
I akvariet på Kystens Mathus er været stabilt. Torsken siger fram og tilbake og vurderer ikke å ta skjegget til påske.
Da gjenstår det bare å ønske alle en god tur til fjell og fjære. Holde køen! Vi orker ikke flere ulykker nå! Riktig god påske!

 

 

 

Del med dine venner