Varselmelding

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)

Smått og godt.

I mange år har denne passasjen mellom Storgata og Grønnegata i Tromsø vært et mørkt kapittel i byen. Nå har det blitt en av de lysere sidene.

Tre av gårdeiere i nabolaget til det trange småttet har gått sammen om å finansiere lys. Det er ikke julelys det er snakk om, selv om de minner om akkurat det. Lysene skal stå på hele den mørke tiden.

Lehnesmåttet fikk lys i fjor, men det var et mer ”praktisk” lys. Lysene som har kommet opp nå er både praktisk i form av at de lyser opp korridoren mellom husene, og de lyser varmere og mykere enn industrilampene som ble montert sist.

Lysene er ment å gjøre det både tryggere og hyggeligere å ta turen gjennom korridoren. Lehnesmåttet skal også gjennomgår en oppgradering i form av varmekabler og skifer. Oppgraderingen vil komme når Kirkeparken skal gjennom sin oppussing. Småttet har på vintertid vært spennende øvelse å komme seg gjennom. Vi får håpe kommunen sørger for både brøyting og strøing gjennom vinteren!

Naboene som har finansiert den nye ”lysstrålen” er JM Hansen, Gullsmed Wintervold og Gunnar Wilhelmsen.

For ordens skyld; Lehnesmåttet går fra Domkirka i Storgata opp mot Mathallen i Grønnegata.

Del med dine venner