Varselmelding

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)

OBS-varsel - 17. mai - Tromsø!

Jeg har inspisert selveste hjertet i Tromsø før nasjonaldagen.

Konklusjon: Vær forsiktig!

Tirsdag lå et av trinnene knust. Dagen etter var det limt sammen igjen. Applaus til de som tok tak i det, selv om det er mye igjen!

Ryktene sier at kommunen har en plan for torget, torghuken og parken ved KulturHuset. Det kan jaggu trenges, for å si det sånn. Innrømmer gjerne at det blir spennende å se hva byråds-Ragni tenker og planlegger der. Men det skal få ligge i denne omgangen. Hun har sikkert mer enn nok å gjøre like før helga.

Dette blir mer som en dokumentasjon på hvordan det så ut før vi fikk nytt torg i Tromsø.

Og ikke minst; forhindre skrubbsår, overtråkk og hullete bukseknær på nasjonaldagen.

Det er vel bare Rakettnatta som trekker mer folk enn 17. Mai. Det skal fylles på med folk fra før barnetoget til langt etter folketoget. Vet ikke hvor mange tusen som er innom i løpet av dagen. Her skal små føtter i nye, stive sko skal ankomme i toget. De skal finne mamma og/eller pappa. De skal se mer etter ballonger enn brostein. Ikke for det. Det blir sikkert en og annen stilett som skal prøve seg på torget. Både med og uten champagnefrokost bak sløyfa på brystet.

Her kommer det du må passe deg for:

Kanskje hadde det vært en idé å stikke innom med noen bøtter asfalt og glatte over det verste før stordagen?

Uansett – vær obs!

 

Del med dine venner