Varselmelding

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)

Nå er jeg dritt lei!

Du har alltid vært der før meg.

Som oftest er det på jobb, men det skjer også på kafé, på UNN og alle andre plasser med toalett.

Muligens tror du at jeg ikke legger merke til at du har vært der, men jeg ser det helt tydelig.

Det ligger stadig vekk spor igjen etter deg.

 

Tydelige spor.

Noen ganger er det kun urinen din som ligger og dupper godt blandet med vannet i doskålen. Andre ganger er det kun tissedråpene som ligger og tørker seg på doringen. Atter andre ganger er det brune flekker nede i skålen. Tydelige bremsespor. Det har til og med hendt at hele dritten har ligget igjen etter deg.

Hva mener du med dette?

Hvorfor gjør du dette?

Fortell hva det er med deg som gjør at du kan behandle de som kommer etter deg på denne måten?

Pinlig.

Det er jo sinnssykt ubehagelig for den som kommer inn som nestemann. Ofte føles det som om det er meg som alltid er neste.

Mener du virkelig at jeg skal vaske og rydde opp etter deg? For det er faktisk akkurat det jeg må? Eller tror du dine etterlatenskaper forsvinner av seg selv?

Det er rett og slett for pinlig å komme ut av dassen når den ser slik ut. Hva tenker neste mann eller dame som så meg komme ut av dassen? Ikke at jeg tror du bryr deg. Men jeg vil ikke at vedkommende skal legge skylden for svineriet over på meg. Jeg synes det er  - i motsetning til deg – pinlig å forlate det slik jeg IKKE ønsker å finne det selv. Og jeg synes du er en veldig egoistisk drittsekk som ikke tar slike hensyn.

Mora di jobber ikke her.

Muligens blir pisset og hele dritten bare blir borte hjemme hos deg selv. Jeg kan fortelle deg at det vasker seg ikke bort av seg selv. Det er sikkert mora di med vaskekosten som gjør det. Men det er kun der hun er. Hun er ikke med deg på jobb eller kafé.

Hvordan du og mora di ordner dere hjemme er selvsagt deres helt private sak. Alle andre plasser er det oss andre som må vasse i bakteriene dine som du sprer så raust rundt deg, og det føler jeg ikke er en privatsak lenger.

 

Ikke tannkost!

Etter at du har gjort ditt ærend kommer følgende:

Du starter med å se etter et lite stativ med en kost. Den kosten er sikkert ikke så lett å få øye på, for du står som vanlig et stykke unna doen når du skvetter rundt der inne.

Når du finner den; det er ikke en tannkost, men stikk den gjerne inn i kjæften også.

Løft opp både lokket og ringen på toalettet. Stikk kosten ned i vannet. Helt ned. Rør og roter og dra den opp og rundt langs veggene nede i toalettet. Skyll ned på nytt mens du samtidig skyller kosten du nettopp har brukt.

La vannet renne litt av før du setter kosten på plass opp i den lille ”bøtta” hvor du fant den.

 

Søppel.

Helt til slutt vasker du hendene dine. Regner egentlig med at alle gjør det, men når det gjelder deg er jeg rett og slett litt usikker. Grunnen til at jeg tror du gjør det er at tørkepapiret ligger på gulvet. Eller det ligger på kanten av søppeldunken. Eller det bare topper seg opp over toppen av dunken.

Det tar nøyaktig to sekunder å dytte papiret ned i dunken, men slike som deg tar vel ikke så tungt på det heller.

Det er jo fikset, ryddet og vasket til neste dag. Din dritt!

Del med dine venner