Varselmelding

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)

Vi kommer - uansett vær!

Folk gikk ikke mann av huse, som det heter, til serieåpningen i norsk fotball sist helg. De røde lampene lyser rødt, melder Start til VG. TIL´s motstander på fredagskvelden i Tromsø hadde mistet over 40 prosent av tilskuerne fra i fjor på serieåpningen sist helg. Men det var ikke bare Start som hadde færre folk på tribunen i serieåpningen. Kun Odd og Strømsgodset hadde flere tilskuere enn i fjor. På alle andre arenaene var det færre. Kan det ha sammenheng med at vi skriver tidlig mars?

På Alfheim så det slik ut onsdag ettermiddag - et par døgn før Gutan har serieåpning på hjemmebanen.

Jeg vil tro de har full kontroll der oppe på stadion. Det er neppe fare for kampen. Dette har TIL masse erfaring med.

Landslagssjef Per Høgmo ønsker seg fotballsesong gjennom hele vinteren, slik de gjør det i resten av Europa. Har han glemt at han var trener i Tromsø? Man skulle nesten ikke tro at han er fra Nord-Norge. Det tenker at fotball er en sommeridrett. Jeg vet selvsagt at det spilles fotball over alt - året rundt - i all slags vær. Høgmo mener det blir bedre fotballspillere av å være i sesong samtidig med resten av Europa. Jeg er ikke helt enig med landslagssjefen. Humpete baner og motstand mot kunstgress. Og ski og hopp og skiskyting i beste sendetid. Tror folket og økonomien spiller på motsatt banehalvdel enn Høgmoen. Og uten tilskuere nytter det ikke hvor god du enn er...

Uansett - la oss ta i mot sørlendingene i Start på fredagskvelden. La oss gi dem en varm velkomst fra fulle tribuner, og en kald skulder under kampen. La oss gjøre som SIF og Odd. La oss gå mann av huse og heie fram Gutan til seier med flere tilskuere enn vi stilte med i fjor . La oss være med å gi dem flyt i starten av sesongen. La oss rope og skrike innenfor snøskavlene rundt den grønne matta. Endelig er vi i gang. 

Eyati!

 

Del med dine venner