Varselmelding

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)

Den første morgen i februar.

I Tromsø venter vi fortsatt på de første solstrålene. Den har fortsatt ikke dukket opp over fjellene i Balsfjord i sør. Rett nok gløttet den opp inn i melom skyene den 24. januar, men da måtte du være klar og se godt etter de minuttene den leverte.

I dag er det også skyet i Tromsø, men en halv morgentime fra halv ni til klokka ni var det et snev av fargespill. Tinden fikk smake på en rosa glorie. Vi får ta med oss det om ikke annet. Jeg tok i alle fall med meg lyset inn i kameraet og videre inn i datamaskinen i dag. Her er rersultatet.

Fra det vi tidligere kalte Domuskaia rullet jeg nord til bruhodet. Rosalyset begynte å falme. En helt vanlig gråværsdag var på vei til å overta paletten.

Ute på spissen av kaia ved Fridtjof Nansenplass var det hele over. Brua, kirka og Tinden ble igjen levnet tilbake i det blågrå lyset vi har hatt så mye av den siste tiden.

Del med dine venner