Varselmelding

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)

En slags bryllupsreise.

Dagen i dag startet med en liten rusler på kaikanten i Tromsø.

En florlett dis fløt stille gjennom sundet.

Folk hastet til jobb på føtter og sykkel langs indre havn.

Rundt hjørnet av Kystens Hus kom jeg over et kinesisk par. Han var pen i tøyet. Hun stilte i en hvit brudekjole med slør over hodet. Han med kamera på stativ. Hun med poseringer og et kritthvitt smil.

Pi Yang (38) og hans tilkomne kone Li Weri (24) var på Norgesferie. Et av ”oppdragene” på turen er å ta et brudebilde på hver plass de besøker. Tromsø fikk æren av å være først ut. Dette tenker de å gjenta de neste ti årene.

I Kina er det fellesferie for tiden. – Dette er en slags bryllupsreise, smiler paret. Vi skal gifte oss litt senere, så vi starter like greit med bryllupsfotoene, flirer de.

- Vi er på en rundreise i Norge, forteller Pi. Først Tromsø. Så er det Oslo, Bergen og noen steder rundt om i sør og vest får besøk av paret de nærmeste ukene. Håpet er å få sett nordlyset mens de er i nord.

- I går var det overskyet, men et brudebilde under nordlyset ville vært helmax, forteller de, lett fnisende.

På spørsmål om det er kaldt i en ermeløs brudekjole?

- Det er ikke kaldt så lenge hjertet er varmt, smiler den vordende bruden.

Folk hang ut av vinduene i bryggene langs kaia og fikk sine mobilbilder av paret. Jeg fikk mine bilder, og hjalp paret litt med sine bilder.

Vi tok farvel på kaikanten med ønske om en fin dag.

Fra bloggavdelingen ønskes det hell og lykke med nordlysjakten, rundreisen og ekteskapet!

 

Del med dine venner