Varselmelding

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)

Bloggen går i PLUSS

 

Ja, da er dagen kommet. Bloggen går i + 

 

24. januar var det et florlett silkeslør over Tinden og byen. En iskald morgen med sola bak fjellene sørget for et gyldent Tromsøysund. Hvalsafaribåtene er på vei ut til fjordene på yttersia med turister fra hele verden ombord. Noen inne i de litt større båtene. Andre i varmekjeledress i åpen båt.

 

Må ha inntekter

Sjefen mener at det som leveres på bloggen min her på nordlys.no er såpass bra at vi ikke kan gi det bort gratis. Vi legger den bak PLUSS. Jeg må, som rett og rimelig er, være med å sørge for at det kommer inntekter inn i nordlys-butikken. 

Det betyr at du må ut med noen småkroner pr. måned for å få tilgang til mitt "indre bloggliv". Du må rett og slett bli nordlys-abonnent. Som abonnent på papiravisa får du i tlllegg tilgang til alt på nett uten å betale noe ekstra. Næringsliv og debatt. Sport og kommentarer. Litt kultur og masse annet.

Første dagen i februar lovet godt. Vi hadde fortsatt tilgode å se sola i Tromsø. Kanskje skulle dette bli dagen, men neida. Skyene vant igjen.

 

Heng dere på

Denne oppsamlingen av bilder fra den siste tiden blir en slags siste hilsen til dere som hopper av og ikke ønsker å betale for jobben jeg leverer. Ser fram til å treffe dere som allerede er abbonent, og til dere som henger dere på meg og nordlys videre. Der får dere tilgang til all kvalitetsjournalistikk mine kolleger leverer og til det jeg sysler med.

Det er alltid fint å komme flyvende inn over Tromsø. Etter et drøyt i Bodø hvor tromsøværinger skrøt hemningsløst av nordlandshovedstaden varmet det ekstra med Tromsø i ettermiddagslyset. Jeg må innrømme det!

 

Endelig! Sola har holdt seg i bakgrunnen siden vi gikk inn i mørketiden. 4. februar fikk vi endelig nærkontakt. I Telegrafbukta myldret det av godværshungrige tromsøværinger.

 

 

Også søndagen denne solhelga kom med fine farger. Klokka halv fem er det fortsatt spor etter sola, men det er bare Tinden som får nyte de siste strålene.

 

Sola leverte varene hele veien ut til Ersfjord på Kvaløya. Her nærmer klokka seg fire på ettermiddagen, og fortsatt er det flammer i fargene.

 

Etter lang tid med dårlig vær kom endelig klarværet både dag og natt. Jeg tok turen til Breivikeidet denne åttende februarnatta. Stjernene og den nesten fulle månen fulgte meg på turen. På det kaldeste over eidet målte tempen minus 25 grader. Frostrøyken lå over fergeleiet og seg utover havet i den lille trekken. Til og med nordlyset bød opp til dans. Turen endte med en telefon fra NRK radio og en hyggelig prat på direkten med Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh i "Kveldsstell".

 

Fredag 10. februar leverte Tromsø magi i verdensklasse. Sjekk det lyset! Noen ganger sier bildene mer enn ordene kan forklare.

 

Hysj hysj!

P.S. Ikke nevn denne bloggposten for sjefen min! Han har sagt at alt skal bak betalingsmuren, så denne holder vi under radaren.

Håper vi ses igjen - bak PLUSS!

 

 

Del med dine venner