Varselmelding

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)

Up your SAS!!!

Jeg er en meget tolerant mann.  Rørende tolerant når jeg tenker meg om. Men det går en grense. Man må ikke bli selvutslettende.

Det er noen mennesker som bringer ut det verste i meg. Ondskapsfulle mennesker. Det verste er at de begår sine grusomheter med et smil om munnen. Det er ren sadisme.

De kommer ikke til himmelen. Det er jeg trygg på. Men det er mager trøst. Fordi det er for lenge å vente. Og fordi jeg sant å si ikke er helt trygg på hvor jeg havner selv til slutt.

I gamle dager hadde man gapestokken på torget. Synderne ble utstilt til spott og spe. I disse retrotider bør noen definitivt relansere gapestokken. Jeg bidrar gjerne med en liste over mennesker som kan fremstilles i gapestokk i den første tiden. Inntil vi får etablert et demokratisk utvelgelsessystem.

Første gruppe jeg vil fremstille i retrogapestokken er kortpusherne.

Kortpusherne er mennesker av verste skuffe. De opptrer gjerne på flyplasser. Ulastelig antrukket. Alltid to og to. De okkuperer indrefileten av avgangshallen med en skranke.

 

 

Så langt kunne jeg tilgitt dem. La dem ha skranken sin og hverandre og leve sine avgangshallliv. Men nei da. De nøyer seg ikke med det. De smiler – til meg. Og snakker til meg meg!!

«Har du et Eurobonuskort?».

Jeg svarer:

«Det skal du gi blanke faen i Pusher 1! Du kan ta hele kortstokken din og stikke den inn der solen aldri skinner på Pusher 2, så lenge jeg slipper dine påtrengende smil og sinnssyke spørsmål».

Av og til tenker jeg at en god oppdragelse er oppskrytt. At det var nettopp det jeg gjerne skulle ha sagt. Isteden svarer jeg et tamt og lite oppsiktsvekkende:

«Ja?».

Det skulle jeg aldri ha sagt tenker jeg - alltid. «Ja» er stikkordet; de kaster seg over meg. To mot en. Feigt som faen. Det gjentar seg hver gang. Dette American Express-kortet er ganske enkelt for godt til å være sant! Som kunde gis jeg en helt unik fordel med en sinnssyk mengde gratis bonuspoeng på kjøpet. I prinsippet kan jeg pensjonere meg og leve som en krøsus på kortfordelene resten av livet.

Jeg tenker på bakmennene, og bakkvinnene for den saks skyld. Mafiosoene. The Janne Carlzons. Det er de virkelige skurkene. De som tror at vi SAS-kunder er dumme mennesker som ikke skjønner at når SAS har råd til å lønne to kortpushere på alle Norges 46 flyplasser 24/7/365, så er det fordi det lønner seg. For SAS! Som tror at vi SAS-kunder er for dumme til å tenke at SAS, istedenfor å bidra til at kloden langsomt kveles i plast, kunne brukt pengene på gjøre reisene billigere for oss. Som ikke skjønner at det eneste vi ønsker når vi skal ut å fly er å få være i fred, og slippe å svare på selvinkriminerende spørsmål som:

«Har du et Eurobonuskort?».

---o0o---

 

Denne blogg er første innlegg i en gapestokkserie. Neste gruppe i retrogapestokken er hardbarka kriminelle: mennesker som koser seg på kjøpesentre. Til våren kommer de verste av de verste: avvikerne som ikke snasker seg til å plukke ned juletrebelysningen før Sankthans.

 

Sitat
Istanbul 2012: Jeg lå på magen på det våte flisgulvet. Splitter pine naken. Tyrker nr. 1 holdt armene mine i en skruestikke på ryggen. Tyrker nr. 2 brettet bena mine opp til jeg kjente presset av hælene mot rumpeballene. mmmmmmMMMMMMMMM!!! brummet han med

Nam, nam, Hamam!!!

Del med dine venner