Varselmelding

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)

Pro(b)log(g)

Pro(b)log(g)

Da er det Hjort. Jeg er blogger. Litt skremmende må jeg innrømme, men desto hyggeligere at noen har troen på at jeg har noe å bringe til torgs. 

Hva skal så barnet hete? 

Det måtte bli noe kreativt. Det skulle vise seg å bli en vanskelig øvelse. Min vane tro skriblet jeg ned noen åndfulle forslag på dette papiret.

Rosadvokat og lyseblågg gikk rett i bøtta. Et visst minstemål av kritisk sans har man da enda i behold. 

Ana(b)log(g) skulle være en festlig referanse til mine allestedsfraværende digitale ferdigheter. Spamfilteret reddet meg der.

Keisersnittet kunne funket. Det er passe kryptisk, og skulle henspille på at jeg er fjerde keisersnittbarn i familien. Det ble litt for pretensiøst.

Tissemannen var et kallenavn jeg fikk på leirskole. Det hadde veldig lite med størrelsen å gjøre. Tissemannen falt for sensuren. Det ville kort og godt blitt litt vulgært i lengden.

Tilstedeværelset, (B)log on to life og Husk å elske mens du tør det, skulle alle illustrere min lidenskap; gleden ved å være tilstede i nuet. De var enten tatt, for krypiske eller rent tjyvgods. 

Jensidig fikk jeg tilsendt av en veldig hyggelig fyr ved navn Jan-Erik. Han presiserte at han ikke var enig med meg i alle mine synspunkter, men sendte forslaget og ønsket meg lykke til. Det er rett og slett kult. Forslaget hans bærer også bud om en toveisdialog som jeg håper å kunne få til ved deres hjelp. Den havnet på en solid sølvplass.

Det endte dog med mitt twitternavn Hjort_r_Hjort. Det er av naturlige årsaker en saying i familien, og bærer bud om at jeg har gjort, og vil fortsette med å gjøre feil. Også på denne plattform. En slags ansvarsfraskrivelse med andre ord. Gudene vet at jeg vil trenge den!

 

God lesning!

Sitat
Istanbul 2012: Jeg lå på magen på det våte flisgulvet. Splitter pine naken. Tyrker nr. 1 holdt armene mine i en skruestikke på ryggen. Tyrker nr. 2 brettet bena mine opp til jeg kjente presset av hælene mot rumpeballene. mmmmmmMMMMMMMMM!!! brummet han med

Nam, nam, Hamam!!!

Del med dine venner