Pro(b)log(g)

Pro(b)log(g)

Da er det Hjort. Jeg er blogger. Litt skremmende må jeg innrømme, men desto hyggeligere at noen har troen på at jeg har noe å bringe til torgs. 

Hva skal så barnet hete? 

Det måtte bli noe kreativt. Det skulle vise seg å bli en vanskelig øvelse. Min vane tro skriblet jeg ned noen åndfulle forslag på dette papiret.

Rosadvokat og lyseblågg gikk rett i bøtta. Et visst minstemål av kritisk sans har man da enda i behold. 

Ana(b)log(g) skulle være en festlig referanse til mine allestedsfraværende digitale ferdigheter. Spamfilteret reddet meg der.

Keisersnittet kunne funket. Det er passe kryptisk, og skulle henspille på at jeg er fjerde keisersnittbarn i familien. Det ble litt for pretensiøst.

Tissemannen var et kallenavn jeg fikk på leirskole. Det hadde veldig lite med størrelsen å gjøre. Tissemannen falt for sensuren. Det ville kort og godt blitt litt vulgært i lengden.

Tilstedeværelset, (B)log on to life og Husk å elske mens du tør det, skulle alle illustrere min lidenskap; gleden ved å være tilstede i nuet. De var enten tatt, for krypiske eller rent tjyvgods. 

Jensidig fikk jeg tilsendt av en veldig hyggelig fyr ved navn Jan-Erik. Han presiserte at han ikke var enig med meg i alle mine synspunkter, men sendte forslaget og ønsket meg lykke til. Det er rett og slett kult. Forslaget hans bærer også bud om en toveisdialog som jeg håper å kunne få til ved deres hjelp. Den havnet på en solid sølvplass.

Det endte dog med mitt twitternavn Hjort_r_Hjort. Det er av naturlige årsaker en saying i familien, og bærer bud om at jeg har gjort, og vil fortsette med å gjøre feil. Også på denne plattform. En slags ansvarsfraskrivelse med andre ord. Gudene vet at jeg vil trenge den!

 

God lesning!

Sitat
Istanbul 2012: Jeg lå på magen på det våte flisgulvet. Splitter pine naken. Tyrker nr. 1 holdt armene mine i en skruestikke på ryggen. Tyrker nr. 2 brettet bena mine opp til jeg kjente presset av hælene mot rumpeballene. mmmmmmMMMMMMMMM!!! brummet han med

Nam, nam, Hamam!!!

Del med dine venner