Varselmelding

ResponsiveMultiLevelMenu (codrops) style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)

Nå blir det full rulle på soverommet

Effekten av all treninga er at det lukter svidd på soverommet.

Jeg er en overaktiv 42-åring som alt for sent innså at det var toppidrettsutøver jeg egentlig skulle vært. Nå forsøker jeg å kompensere ved å ta igjen all den tapte treninga.

Dermed trener jeg både sent og tidlig, og over alt. Det vil si - jeg trodde jeg trente over alt: I marka, i bassenget, langs veien, på fjellet og en tur innom Sats i ny og ne. Men altså ikke noe trening på soverommet.

"Høhø", tenker du kanske og drar litt på smilebåndet.

"Kjedelig liv på han fyren", humrer du.

Jeg setter punktum for dyneløftinga der, og konsentrerer meg om det som havner i treningsdagboka.

Jeg er ganske fersk som syklist. Og jeg er ikke spesielt god. Nå er jeg ingen løper eller skiløper i toppklasse heller, men der begynner jeg å nærme meg et punkt hvor jeg ikke tror jeg kan bli så fryktelig mye bedre. Sånn er det definitivt ikke på sykkelsetet. Der har jeg mye å gå på. Forferdelig mye å gå på. Forferdelig mye å ta igjen.

Da jeg for to år siden kjøpte meg ny sykkel og dertilhørende lycra-outfit, var det omtrent første gang jeg satte meg på en tohjuling siden jeg slo meg helseløs på girspaken på Apache-sykkelen. Den gang var det ikke mye tettsittende lycra å oppdrive, men heller cordfløyelsbukser med sleng.

Som du skjønner: Lite sykling siden barndommen. Mye å ta igjen. Det gjøres på .... soverommet.

Der har jeg nå montert opp ei sykkelrulle. Og satt opp en sykkel. På nattbordet er roseoljen byttet ut med sykkelolje, og tøflene har måttet vike for sykkelsko med klikkpedaler.

Så nå setter jeg meg på sykkelen og tramper i vei, uten å komme meg av flekken. Nærmest som en hamster i et hjul. Og er veldig fornøyd med meg selv.

Jeg puster og peser, og svetten renner.​Tar jeg ekstra hardt i, lukter det svidd gummi.

Endelig lyktes det også for meg å oppleve full rulle på soverommet.

DEL DENNE BLOGGEN PÅ FACEBOOK!

Del med dine venner